Уже зовсім скоро Меган Маркл народить дівчинку, яку назвуть Діаною. Поповнення в родині герцогів Сассекських увесь світ очікує на початку травня. Такі ставки на стать, зовнішність та ім'я дитини зробили британці в букмекерських конторах, повідомляє Straits Times.

Азартні британці переконані, що волосся у малюка буде руде, як і у батька - принца Гаррі. На це ставлять 4 британця з 5.

У той же час, питання статі майбутньої дитини розділило прихильників королівської родини - шанси 50 на 50, але в букмекерських конторах більшість "вгадує" в новонародженій дитині дівчинку.

Так, повідомляється, що у п'яти випадках із семи в букмекерській конторі William Hill ставлять на жіночу стать малюка. Виграш може принести тому, хто вгадав, 2 фунти стерлінгів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

На думку професійних гравців, дівчинку назвуть на честь матері принца Гаррі Діаною. На це ім'я - 60% ставок.

Вагітна Меган Маркл
Вагітна Меган Маркл

Офіційний представник контори William Hill Руперт Адамс розповів, що ставки в питанні дитини Меган Маркл і принца Гаррі показують, що "люди знають", або ж просто повторять ставки інших в надії, що ті розкрили таємницю.

Крім того, він підкреслив, що надзвичайно здивувався б, якщо новий член королівської сім'ї буде хлопчиком.

У питанні імені у букмекерів Paddy Power є такі варіанти (для дівчинки): Діана 3/1, Грейс 7/1, Аліса 10/1, Ізабелла 12/1, Вікторія та Александріна в 14/1 та Елізабет в 20/1.

Імена хлопчиків починаються з Артура в 12/1, Чарльза 14/1, Джеймса і Едварда в 16/1, Олександра 20/1 і Джейкоба і Френсіса в 25/1.

Найменш імовірними іменами вважаються Баррі, Тайрон, Рис і Тереза 250/1; і Чингіз, Тор, Будда, Мухаммед, Ісус і Дональд в 500/1.

Нагадаємо, що королева Великобританії Єлизавета II має улюбленого сина, причому цей зовсім не спадкоємець престолу. Ця обставина призвела до серйозного розколу в родині.

Як повідомляв Знай. ua, принц Гаррі втік від Меган Маркл заради Кейт Міддлтон.

Знай. ua писав, що Кейт Міддлтон змусила Вільяма і Гаррі заговорити відкрито.