Королева Великобританії Єлизавета II має улюбленого сина, причому цей зовсім не спадкоємець престолу. Ця обставина призвела до серйозного розколу в родині.

Про це стало відомо завдяки документальному фільму про "Королівська сім'я на війні".

Першим претендентом на престол і спадкоємцем корони є принц Чарльз. Однак він так і не став улюбленим сином.

У матеріалі сказано, що Єлизавета II більше полюбила принца Ендрю. Саме цей факт і став причиною багаторічного розладу у відносинах братів.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Принц Ендрю є третьою дитиною королеви Англії і принца Філіпа. Герцог Йоркський займає шосте місце в черзі на престол.

Принц Ендрю

Він одружився в 1986 році на письменницю і мецената Сарі Фергюсон, з якої його познайомила сама принцеса Діана. Цей шлюб тривав 10 років.

Раніше повідомлялося, що королева Єлизавета II (Elizabeth II) відсвяткувала свій 93-й день народження. Королівський джерело стверджує, що через два роки монарх планує відійти від справ і передати всі повноваження синові, Чарльзу, якого зробить принцом-регентом.

Фактично Принц Уельський буде виконувати всі обов'язки монарха, але королевою як і раніше буде залишатися Єлизавета II аж до своєї смерті.

Королева планує, що в свої 95 років вона прийме закон про регенстві на користь сина, а сама займатися справами більше не буде.

Нагадаємо, яке майбутнє чекає дитину Меган Маркл і принца Гаррі.

Як повідомляв Знай. ua, принц Гаррі втік від Меган Маркл заради Кейт Міддлтон.

Знай. ua писав, що Кейт Міддлтон змусила Вільяма і Гаррі заговорити відкрито.