В російському Новокузнецьку дружина священнослужителя влаштувала бійку з місцевою мешканкою. У бійці взяв участь і сам батюшка.
В неділю, 28 квітня, один з московських попів разом зі своєю з дружиною і їхнім великим собакою не поділили тротуар з іншою жінкою, яка також вигулювала свого чотириногого друга. Після прохання жінки прибрати свого пса в сторону, на неї накинулася попадя, застосувавши електрошокер. Про це пишуть російські ЗМІ.
Відзначається, що дружина священнослужителя розбила жінці обличчя важким залізним електрошокером.

Після чого московський піп з попадею намагалися втекти з місця подій. Дісталося і випадковій перехожі, яка хотіла змусити учасників конфлікту дочекатися приїзду правоохоронців.
Тепер електрошокер опинився вже в руках у священика, який вдарив струмом перехожу, яка втрутитися в конфлікт.
Випадковий свідок надіслав відео з місця конфлікту в редакцію місцевого видання.
За словами очевидців, сім'я священика і раніше дозволяла собі подібні витівки, однак на це ніяк не реагували правоохоронні органи.

Московскі попи намагаються залякати грузинських єпископів, які підтримують українську автокефалію. Про це розповів грузинський богослов Георгій Тігінашвілі в листі до митрополита РПЦ Іларіона Алфеєва.

Також "Знай.ua" писав, московські попи заблокували церкву на Рівненщині.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще