Ще одна надзвичайна подія трапилася з Boeing. Цього разу - з авіалайнером компанії Zimbabwe Airways. Під час польоту один з двигунів Boeing 767 загорівся.
Про це повідомляє The South African. За даними видання лайнер авіакомпанії Air Zimbabwe екстрено приземлився в аеропорту Тамбо в Південно-Африканській Республіці.
Двигун повітряного судна загорівся, коли літак знаходився над аеропортом Йоганнесбурга (ПАР). Авіалайнер здійснював політ в місто Хараре - столицю Зімбабве.
Займання зняв на відео один з пасажирів літака.
Пілотам довелося здійснювати аварійну посадку в екстремальних умовах. Вони успішно впоралися з непростим завданням.
Представник служби аеропортів ПАР ACSA повідомив, що пожежу на борту було ліквідовано.
"Ми отримали більше 20 дзвінків від жителів Кемптон-Парку, в яких говорилося, що вони бачили палаючий літак. На борту була невелика пожежа, але її було ліквідовано. Інцидент стався невдовзі після зльоту », - розповів він.
Займання зняв на відео один з пасажирів літака.

На щастя, подія закінчилося благополучно. Авіалайнер успішно приземлився в аеропорту, ніхто з тих, хто знаходився на його борту, не постраждав. За однією з версій причиною події стала птаха, щзо потрапила в двигун літака.
Після усунення пожежі цей же літак продовжив рейс. Boeing через деякий час знову вилетів в Хараре і здійснив успішну посадку.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще