В інтернеті опубліковано відео, яке зняли очевидці на місці авіакатастрофи в Німеччині, в якій розбилася одна з найбагатших жінок Росії Наталія Філєва.

В літаку був її батько, а також пілот.

Відео з місця катастрофи виклала в Twitter "Німецька хвиля".

"В катастрофі загинула одна із засновниць авіакомпанії S7 Наталія Філєва. Крім пілота на борту, імовірно, знаходилися ще два пасажири", — йдеться у коментарі до відео.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За словами прес-секретаря німецької поліції Гессена Бернда Хохштедтера, загиблих поки ще не впізнали.

"Процес ідентифікації останків займе деякий час. Колеги-криміналісти приступлять до роботи, як тільки виїдуть пожежники", — говорить прес-секретар.

Варто нагадати, що Співвласник і засновник групи компаній, які займаються авіаперевезеннями S7 Group Владислав Філєв загинув в результаті авіакатастрофи в Німеччині.

Про це інформують російські ЗМІ з посиланням на джерело в авіапромисловості.

Про причини катастрофи поки не повідомляють. Про інших постраждалих і жертви інформації немає.

Хто такий Владислав Філєв

У 1985-1993 рр. служив у Ракетних військах стратегічного призначення на посаді військового інженера.

У 1992 році потрапив в автокатастрофу, в результаті якої був змушений звільнитися зі Збройних Сил. З 1993 по 1996 рік працював заступником директора заводу ЗАТ "Металіст" по економіці (р. Новосибірськ). У квітні 1996 року очолив раду директорів інвестиційної компанії "Єврофінанс-Новосибірськ". У жовтні 1996 став заступником директора ВАТ "БогучанГЭСстрой" з фінансових питань, потім — з перспективного розвитку та планування.

Нагадаємо, Смертельна ДТП перетворила дорогу в пекло: частини тіл збирали по шматочках

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Мужній пілот посадив падаючий літак і втратив свідомість: через штурвал – в реанімацію, перші подробиці аварії

Також "Знай.ua" писав про те, що На державній фабриці разом з робітниками вибухнув цех: перші кадри трагедії