У вівторок, 30 квітня, стало відомо про те, що принцу Гаррі і Меган Маркл довелося повернутися в Кенсінгтонський палац. Так, 37-річній герцогині лікарі категорично заборонили народжувати в домашніх умовах.

Повідомляється, що навколо Кенсінгтонського палацу значно посилили охорону і викликали медиків. При цьому співробітники безпеки приставлені не тільки до Меган, але і до Гаррі. Зараз озброєні люди охороняють їх в цілодобовому режимі.

Також з'ясувалося, що охоронці будуть супроводжувати герцогів Сассекських у лікарні, як тільки у Маркл почнуться перейми.

Варто відзначити, що раніше дружина принца Гаррі заявила про бажання народжувати дитину вдома, однак цим планам не судилося збутися.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Немає шансів на те, що колишній актрисі буде дозволено це зробити. Безпека королівського дитини має першорядне значення, і повинна бути в лікарні", — розповіли джерела в королівській родині.

Раніше ми писали про те, що Меган Маркл народить дівчинку, яку назвуть Діаною. Поповнення в родині герцогів Сассекських весь світ чекає на початку травня.

Такі ставки на стать, зовнішність та ім'я дитини зробили британці в букмекерських конторах. Азартні британці впевнені, що волосся у малюка буде руде, як і в батька - принца Гаррі. На це ставлять 4 британця з 5.

Нагадаємо, що принци Вільям і Гаррі помітно віддалилися один від одного. Деякі фанати вважають, що конфлікти між близькими людьми почалися через Меган Маркл. Однак Кейт Міддлтон вирішила поставити крапку і помирити їх.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишня актриса Меган Маркл повинна народити наприкінці квітня або на початку травня. Другий місяць весни підходить до кінця, а новин немає. Тому преса згадала про батька Меган Маркл, який, швидше за все, ніколи не побачить свого онука.

Також портал Знай.uа писав, що Меган Маркл і принц Гаррі з дня на день стануть батьками і воліють приховувати стать майбутнього малюка до самого народження. Однак у Букінгемському палаці випадково видали головну таємницю.