У віці 74 років помер актор Пітер Мейх'ю, відомий мільйонам шанувальників за роллю Чубаки в "Зоряних війнах".

Про смерть повідомила його сім'я на сторінці в Twitter. За словами рідних актора, він помер в оточенні близьких 30 квітня у своєму будинку в Техасі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Варто нагадати, що Пітер Мейх'ю дебютував в кіно у фільмі "Синдбад і око тигра" в 1977-м. У тому ж році він пройшов кастинг на роль Чубакка. Зіграв у п'яти частинах кіноепопеї: "Зоряні війни. Епізод IV: Нова надія" (1977), "Зоряні війни. Епізод V: Імперія завдає удару у відповідь" (1980), "Зоряні війни. Епізод VI: Повернення джедая (1983), "Зоряні війни. Епізод III: Помста ситхів" (2005), "Зоряні війни: Пробудження сили" (2015). На його рахунку також близько двох десятків ролей в інших фільмах і серіалах.

Нагадаємо, у вівторок, 24 квітня, стало відомо про те, що у Франції переможниця найпрестижнішого конкурсу краси "Міс Франція" Морган Роллан загинула в страшній дорожно-транспортній пригоді. Про це повідомляє видання Ledaupine.

Трагедія сталася, коли 22-річна дівчина каталася на велосипеді з хлопцем недалеко від міста Вошет в регіоні Луар. Тоді на дорогу раптово виїхав легковий автомобіль. Морган спробувала звернути з дороги, але потрапила під проїжджаючий повз трактор.

Як повідомляв раніше Знай.ua, трагічна звістка сколихнула світ - відома модель і телеведуча Каролін Біттенкурт загинула у Бразилії під час шторму.

У повідомленні йдеться, що 37-річна красуня потонула, намагаючись врятувати від стихії двох цуценят, які впали за борт. Відомо, що Каролін каталася на яхті біля узбережжя бразильського Сан-Паулу. На судні з моделлю перебували її чоловік Жорже Сестіні, а також вихованці. Після того, як цуценят сильним вітром здуло в воду, Біттенкурт кинулася рятувати своїх улюбленців. Жорже стрибнув у воду слідом за дружиною, але витягнути її з води уже не зміг. В результаті чоловікові довелося кілька годин плисти до берега, щоб вижити.

Також Знай.ua писав про те, що 21 квітня пішов з життя доцент кафедри анатомії людини Харківського національного медичного університету Анатолій Куліш.