У четвер, 2 травня, дочка принца Вільяма та Кейт Міддлтон Шарлотта відсвяткувала свій день народження.

Принц Вільям і Кейт Міддлтон
Принц Вільям і Кейт Міддлтон

Про це повідомляють британські ЗМІ.

У повідомленні нагадують, що дівчинка з'явилася на світ 4 роки тому у госпіталі Святої Марії в Лондоні, там же, де за королівською традицією герцогиня Кетрін народила і її братів – принців Джорджа і Луї. На честь іменин Кенсінгтонський палац представив нові офіційні портрети принцеси, на яких шанувальники монаршої родини помітили деяку схожість зі знаменитої бабусею, принцесою Діаною.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Однак деякі шанувальники дійшли до висновку, що дівчинка пішла не в своїх батьків і більше схожа на королеву Єлизавету. Втім, чим старше стає Шарлотта, тим більше знаходиться тих, хто бачить у ній риси її бабусі, народної улюблениці принцеси Діани.

До чотириріччя принцеси Шарлотти на офіційній сторінці Кенсінгтонського палацу були опубліковані три фотографії, зроблені її мамою Кейт Міддлтон під час дозвілля. Маленька спадкоємиця королівської сім'ї бігає по траві, лазить по дерев'яних парканів і по-дитячому позує на траві, ведучи себе як абсолютно звичайний дитина, гуляє по території королівського маєтку Анмер Хол в Норфолку.

Варто додати, що принц Вільям і герцогиня Кембриджська не дотримуються строгих правил виховання і намагаються виховувати дітей у любові і маленьких радощах. В результаті юним принцам та принцесі не чужа безпосередність, і ще нескоро громадськість забуде, як Шарлотта показала репортерам мова під час весілля принца Гаррі та актриси Меган Маркл.

Нагадаємо, герцоги Кембриджські Кейт Міддлтон і принц Гаррі змогли відсвяткувати свою восьму річницю шлюбу.

Як повідомляв раніше Знай.ua, доньці британського принца Вільяма і герцогині Кейт Міддлтон принцесі Шарлотті у четвер, 2 травня, виповнюється 4 роки.

Також Знай.ua писав про те, що дружина принца Гаррі Меган Маркл, яка з дня на день народить спадкоємця британського престолу, знаходиться під цілодобовим захистом.