Близько 7 років тому американка Айра Браун прославилась на весь світ. Дівчинка стала найвисокооплачуванішою дитиною-моделлю. У віці двох років дівчинка заробила чверть мільйона доларів. Айра і дотепер у модельному бізнесі.

Кільк років тому її називали "лялечкою" і "янголятком", а сьогодні Браун майже нічим не відрізняється від мільйонів інших дітей. Дівчинка виросла і втратила свою ангельську красу.

Все почалося з того, що мама почала водити дівчинку по кастингах, як тільки та навчилася ходити. Айра відразу сподобалася рекламістам своєю фотогенічністю. Дитина і сама була у захваті, їй неабияк подобалось фотографуватися і позувати.

Популярні новини зараз
Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Айра швидко отримала шалену популярність, а її батьки підраховували зароблені гроші. Разом з тим у сімейства Браун з'явилося і багато критиків. Цю дворічну дитину називають "живою лялькою". Подейкують, що заради вигідних рекламних контрактів батьки маленької моделі регулярно висвітлювали дівчинці волосся, водили у солярій і наносили їй макіяж. А в очі вставляли лінзи, аби додати блакиті.

Батькам часто дорікали, що малятко росте без дитинства. Коли ж їй треба було вчитися читати і писати, вона брала участь в черговій фотосесії.

Дівчинка нещодавно знялася у двох художніх картинках. Але поступово її слава починає затухати. Чи зможе Айра утриматися в шоу-бізнесі вже дорослою, покаже час.

Проте багато прихильників вважають, що успіх Браун - це результат амбіцій її мами і тата, які знайшли легкий спосіб заробити гроші. А у дівчинки відібрали дитинство.

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.