Гігантський астероїд Апофіс наближається до нашої планети на всіх парах. Орієнтовно зіткнення заплановано на 2029 рік, але чи буде кінець світу насправді і чого очікувати жителям планети Земля від прийдешньої небезпеки? На це питання дала відповідь відомий астролог Ефа Форина виданню "Обозреватель".

Нагадаємо, Апофіс це космічне тіло діаметром 300 метрів і вагою близько 20 мільйонів тонн. Астрологи в NASA б'ють тривогу з цього приводу, оскільки переконані, що цей космічний об'єкт несе реальну загрозу всьому живому на планеті, а запобігти зіткнення практично нереально. Також експерти відзначають, що зафіксували за допомогою системи Sentry ще більше 70 потенційно небезпечних для людства об'єктів, які в найближчі 100 років будуть пролітати дуже близько до Землі.

Астероїд Апофіс

А ось Форина переконана, що численні повідомлення з приводу прийдешнього кінця світу не що інше, як замилювання очей населенню і спроба відволікти їх від реальних проблем на планеті і в суспільстві в цілому.

При чому, на думку астролога головним "замовником" на паніку може бути світовий уряд. Окремо вона зазначила, що у всьому цьому божевіллі нам не загрожує і початок ядерної війни від глав різних держав. З цього приводу також дуже часто пишуть окремі ЗМІ і розповідають самі страшні сценарії загибелі людства.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, раніше NASA показали історично важливий знімок - захід сонця на Марсі, де зараз знаходитися зонд NASA InSight. Величезне Сонце там виглядає, як маленька зірочка, а плани колонізації червоної планети чудовою реальністю.
Як повідомляв портал "Знай.ua", вчені отримали зразки матеріалу з далекого астероїда Ітокава виявили в його складі фантастичні речовини про існування яких раніше ніхто і не здогадувався.
Також "Знай.ua" писав, що осколок гігансткой і таємничої планети увірвався в атмосферу Землі і потенційно несе загрозу для мешканців. Свідками незвичайного і страшного явища стали мешканці Іспанії.