Стиліст герцогині Кембриджської Наташа Арчер, яка до декретної відпустки слідувала за королівською особою буквально по п'ятах, удостоїлася високої британської нагороди — Королівського Вікторіанського ордена. Дівчина отримала орден з рук чоловіка Кейт принца Вільяма.

Про це стало відомо завдяки повідомленням британських журналістів, пише портал "Політека".

Наташа Арчер

Фотографію Арчер з нагородою на грудях опублікував в Instagram її чоловік, відомий британський фотограф Кріс Джексон. Зазначається, що Кейт почала працювати з Арчер ще до свого заміжжя. Всі шикарні образи герцогині ­– справа рук її особистого стиліста. До речі, робота у Наташі Арчер була такою, що не позаздриш.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Якщо Кейт на всіх фото в ЗМІ виглядає усміхненою, блискучою і безтурботною. Її стиліст потрапляла в кадри, несучи багато валіз і сумок, в яких були спаковані речі герцогині. Зараз Наташа Арчер після пологів виховує маленьку дитину. А її місце зайняла колишня редактор відомого глянсового журналу "Vogue" Вірджинія Чедвік-Хілі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що герцогиня Кембриджська Кейт планує четверту дитину. Подруга Міддлтон розповіла, що Кейт планує ще раз завагітніти.

"Кетрін хоче ще одну дитину. Вона любить дітей і готується пройти ще одну вагітність, незважаючи на те, що в минулому у неї були ускладнення у вигляді сильної нудоти", - каже подруга герцогині.

Ні Кенсінгтонський палац, ні представники королівської сім'ї поки не підтверджують цю інформацію.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі залишають Британію.

Як повідомляв Знай.uа Букінгемський палац звернувся до світу через Меган Маркл.

Також Знай.uа писав, майбутнього короля Великобританії "з'їв" розлючений натовп: відео.