В Ізраїлі стався гучний інцидент, який прогримів на весь світ. Під час сирени в пам'ять про полеглих у війнах і загиблих в терактах російські туристи проявили неповагу та показали справжнє свинство.

Про це написав у Twitter користувач під ніком Дуглавый Кургинян.

Очевидці зняли інцидент на відео та показали в мережі. На ньому дві росіянки лежать на шезлонгах і сперечаються з жінкою, яка зробила їм зауваження.

"Росіяни скаржаться, що їх не люблять в інших країнах ... Дивно, з чого б це раптом ???", - коментує автор відео.

Як відомо, у середу, 8 травня, Ізраїль на дві хвилини повністю зупинив транспорт, водії та пасажири виходили та стояли, опустивши голови, на знак вшанування пам'яті загиблих у Другій світовій війні.

Під час траурної сирени туристки так і залишилися засмагати. На питання, чому вони не встали, росіянки чомусь почали згадувати День перемоги і говорити про повагу до літніх людей.

"Ви приїхали в Ізраїль, сьогодні День пам'яті. Чому не можна ввічливо надати повагу? Чому така неповага? Навіть араби стоять! Мені соромно за вас!" - відчитує обурена жінка відпочиваючих.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Коментатори не стали приховувати емоцій та не підбирали слів, щоб охарактеризувати безсоромних туристів.

Нагадаємо, український турист трагічно загинув на очах у дружини.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Росії юна екстремалка згоріла заживо за лайки, фото 18+.

Також Знай.ua писав про те, що прокляття Шереметьєво: ще один російський лайнер зазнав НП.