30-річна принцеса Беатріс з’явилася на банкеті на честь 200-річчя торгового центру Burlington Arcade в Лондоні.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що внучка королеви Великобританії Єлизавети II вибрала доволі ефектний образ для появи на світському заході. Вони обрала чорну міні-сукню, яка доповнила кораловим шовковим плащем.

Варто нагадати, що ставши прабабусею в восьмий на королеву Єлизавету другу чекає нова подія. На цей раз її запросили як почесного гостя, на весілля Леді Габріелли Віндзор і Тома Кінгстона.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Так, стало відомо, що 18 травня в каплиці святого Георгія, який знаходиться у Віндзорському замку відбудеться торжество віддалено нагадує королівське весілля що відбулося близько року тому між принцом Гаррі і Меган Маркл.

Нагадаємо, молодший брат герцогині Кембриджської Джеймс Міддлтон показав у профілі в Instagram свою прекрасну кохану. 31-річний Джеймс Міддлтон, брат Кейт Міддлтон, живе спокійним життям, далеким від королівського блиску. Родич герцогині займається підприємництвом і живе на фермі поруч з шотландським озером Лох-Несс. У Міддлтона вісім собак, кури, кролики та бджоли, фото яких він активно публікує у своєму профілі в Instagram.

Як повідомляв "Знай.ua", кілька днів тому відома американська акторка і дружина принца Гаррі Меган Маркл народила первістка. Молода мама подарувала британській монархії нового герцога. Однак, Меган ще не попустили горомони і вона заявила, що хоче народити ще. Між тим, у своїй першій публічній промові після народження спадкоємця Гаррі заявив, що він "не уявляє, як жінки роблять це".

Також "Знай.ua" писав, що принц Чарльз, батько принца Гаррі, нарешті вирішив висловити свою думку з приводу народження онука і зробив це привселюдно, чим викликав бурхливий інтерес суспільства, а також сотні коментарів в соціальних мережах. Варто уточнити, що монарх знаходиться не на батьківщині, а перебуває у Берліні з офіційним візитом разом зі своєю дружиною Каміллою Паркер-Боулз.

Зеленський хоче "почути Донбас": Путін роздає паспорти і чекає дешевих робочих в РФ. Мартиненко