Дружина принца Гаррі два дні тому вперше стала мамою та народила королівській родині ще одного спадкоємця. Щаслива Меган Маркл не стала одразу ж після пологів виходити до публіки та показувати малюка, як це робила Кейт Мыддлтон. Герцог Сассекський пообіцяв зробити це 8 травня. І ось, довгоочікувана мить.

В мережі опублікували перші знімки з малюком та щасливими батьками. Королівська родина виклала всього кілька знімків.

Королівська родина

Між тим, у своїй першій публічній промові після народження спадкоємця Гаррі заявив, що він "не уявляє, як жінки роблять це". Судячи з усього, пологи, на яких він був присутній, дуже вразили принца. "Моя дружина — героїня!" - заявив він.

син Меган Маркл та принца Гаррі

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Букмекери, які збирали ставки з того самого моменту, коли було офіційно оголошено про вагітність герцогині Сассекской, оголосили, що найімовірніші варіанти імені хлопчика — Артур, Філіп і Джеймс.

Для першого виходу після народження малюка, Маркл обрала білу сукню без рукавів з золотистими гудзиками, доповнила образ бежевимитуфлями-човниками. Гаррі був у сірому костюмі з синьою краваткою.

Меган Маркл, не встигши відійти від пологів, заявила, що вже мріє про другу дитину.

Також повідомлялося, що раз новонароджений навряд чи коли-небудь стане правителем — його черга аж сьома, після принца Чарльза, принца Вільяма, трьох його дітей і принца Гаррі, то Меган дозволять дати синові американське ім'я. Але як назвуть хлопчика в королівській родині, дізнаємось найближчим часом.

Нагадаємо, королева Єлизавета II зробила заяву після народження її восьмого правнука.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, як пройшли пологи Меган Маркл.

Також Знай.ua писав про те, що відомо про первістка принца Гаррі та чому його чекає зовсім інше життя, ніж у батька.