Кілька днів тому відома американська акторка і дружина принца Гаррі Меган Маркл народила первістка. Молода мама подарувала британській монархії нового герцога. Однак, Меган ще не попустили горомони і вона заявила, що хоче народити ще.

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Express, яке посилається на джерело в королівській родині.

Меган Маркл
Меган Маркл

Між тим, у своїй першій публічній промові після народження спадкоємця Гаррі заявив, що він "не уявляє, як жінки роблять це". Судячи з усього, пологи, на яких він був присутній, дуже вразили принца. "Моя дружина — героїня!", - заявив він.

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

За чутками саме сьогодні, 8 травня, сина Меган і Гаррі вперше представлять публіці, а також повідомлять, яким іменем нарекли малюка. Букмекери, які збирали ставки з того самого моменту, коли було офіційно оголошено про вагітність герцогині Сассекскої, оголосили, що найімовірніші варіанти імені хлопчика — Артур, Філіп та Джеймс.

Також є версія, що друге ім'я малюк отримає в честь... своєї бабусі! Звичайно, ніхто не стане називати хлопчика Діаною, але от додати до основного імені дівоче прізвище загальної британської улюблениці — Спенсер, було б можна. Якщо дозволить Королева, звісно ж.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що королева Великобританії Єлизавета II озвучила дуже важливу заяву про первістка Меган Маркл і принца Гаррі. Варто зазначити, що у королеви тепер цілих вісім правнуків. Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Hello.

В Букінгемському палаці розповіли, що її величність та інші члени королівської сім'ї були в захваті від новин. Вся родина говорила про сина Гаррі і Меган, а принц Чарльз під час офіційного візиту до Берліну сказав: "Жодним новинам ми не могли б бути більше раді, і ми з нетерпінням чекаємо на зустрічі з дитиною, коли повернемося".

Нагадаємо, розлючений натовп пошматував Малахова через трагедію в Шереметьєво: "З цим треба закінчувати".

Як повідомляв Знай.uа принц Вільям позловтішатися над братом Гаррі з приводу народження сина.

Також Знай.uа писав, малюка Меган Маркл порівняли з Єлизаветою II: знайшлося дещо спільне.