В інтернет-мережі підняли на сміх Володимира Путина після зустрічі зі своєю вчителькою Вірою Гуревич. Відповідні кадри опублікував пропагандист Дмитро Смирнов на своїй сторінці в Twitter.

"Точно? Не брешеш? Ну я рада!": Путін і шкільна вчителька Віра Гуревич", - йдеться в повідомленні.

На опублікованих кадрах видно, що Путін обіймається зі своєю вчителькою, а вона його в цей момент щось запитує. Після цього він цілує їй руки.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Така поведінка президента РФ стала причиною гнівних коментарів з боку користувачів мережі.

"Навіть вона в курсі, що він постійно бреше", "змію виховала", "який жалюгідний піар", "Путінська многоходовочка", "зі шкільної лави значить брехав?", "так бреше він. І потім – це не Путін", "бреше звичайно, але грамотно", - пишуть вони.

Як повідомлялося раніше, в інтернет-мережі підняли на сміх президента РФ Володимира Путіна за ідею, яку він вкладає у носіння "колорадки". Відповідний пост розмістив український карикатурист Андрій Петренко на своїй сторінці в Twitter.

Примітно, що на опублікованій карикатурі видно "суміш" Путін і фільму "Людська багатоніжка". При цьому поєднує їх нібито єдина річ – "колорадська стрічка". Це стало причиною їдких коментарів з боку користувачів мережі. Про ситуацію у своєму особистому мікроблозі розповів пропагандист Дмитро Смирнов.

Користувачі з гумором відреагували на публікацію і задалися питанням в коментарях, чому ж російський президент Володимир Путін змінює своїм традиціям і не цілує в живіт гостей в Кремлі.

Нагадаємо, відверті фото коханки Путіна злили в мережу: показала все і навіть більше.

Як повідомляв раніше Знай.uа, президент України Володимир Зеленський може ініціювати скасування процесу декомунізації українських міст.

Також Знай.uа писав про те, що вчитель історії з т\с "Слуга народу", якого зіграв відомий комік Володимир Зеленський, на екранах стає президентом країни.