Телеканал "Зірка" повідомив, що кореспондент видання побував на зірваних похоронах журналіста Сергія Доренка і нібито взяв інтерв'ю у померла чотири роки тому співачки Олени Образцової. Відповідний матеріал був опублікований на сайті видання 12 травня під назвою "Образцова розповіла, на які компроміси йшов Доренко у своїй роботі".

Видалений зараз матеріал починається зі слів "Народна артистка СРСР, оперна співачка Олена Образцова, яка приїхала на похорон журналіста Сергія Доренка на Троекуровом кладовищі, поговорила з представниками ЗМІ".

Разом з тим, відомо було заздалегідь, що церемонія прощання з журналістом відкладена, так як поліція заборонила видавати тіло покійного для поховання або кремації його вдові з моргу "у зв'язку з необхідністю повторної судово-медичної експертизи". Але, мабуть, співробітників видання це не збентежило.

Російський телеканал "Зірка" примудрився не тільки виявити на похоронах Доренко оперну співачку Образцову, яка померла чотири роки тому, але, як це не парадоксально, змогли взяти у неї інтерв'ю.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Користувачі у мережі регочуть із абсолюютної необізнаності співробітників телеканалу і засипають коментарями публікацію.

Сам Сергій Доренко пішов з життя ввечері 9 травня, коли їхав на мотоциклі по Садовому кільцю столиці. Розтин показав, що причиною смерті 59-річного журналіста стала "аневризма грудної частини аорти розірвана".

Варто зазначити, що телеканал "Зірка" належить Міністерству оборони РФ.

Нагадаємо, що раніше повідомлялось про Астфьеву в тісних треніках похвалилася пружними формами: гаряче відео.

Як повідомляв портал Знай.uа, Каменських показала, як відзначила свій день народження з Потапом.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських напередодні святкування Великодня порадувала шанувальників несподіваним знімком, на якому постала в незвичному образі.