Відома акторка, зірка популярного серіалу "Зачаровані" Алісса Мілано давно славиться тим, що активно відстоює права жінок у світі. Так, цього разу вона закликала повернути "контроль над власним тілом".

Відповідний допис акторка оприлюднила на особистій сторінці у соціальній мережі Twitter.

"Нас позбавляють наших репродуктивних прав. Поки жінки не отримають контроль над своїм тілом, ми не можемо ризикувати вагітністю. Приєднуйтесь до мене і не займайтеся сексом, поки ми не повернемо собі автономність нашого тіла. Я закликаю до #SexStrike", - написала Алісса Мілано.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Так акторка відреагувала на новий закон штату Джорджія. Згідно із внесеними до "Закону про серцебиття" правками, у штат заборонили жінкам робити аборт на терміні, який більш як шість тижнів вагітності. Саме в цей час вже можна почути, як б'ється серце дитини. відповідний закон набере чинності з 1 січня 2020 року.

Алісса Мілано
Алісса Мілано

Зазначимо, що в новому законі передбачено кілька винятків. Аборт можна буде зробити у разі загрози для життя жінки або ймовірності заподіяння значної і непоправної шкоди її здоров'ю через вагітність.

Закон викликав шквал критики та незгоди у борців за права жінок, серед яких опинилася й Алісса Мілано. Противники законопроекту заявляють, що він порушує рішення Верховного суду 1973 року, яке захищає право жінки на аборт, поки плід не стане життєздатним, це переважно відбувається між 24-м і 25-м тижнями вагітності. Американський союз громадянських свобод і Центр репродуктивних прав планують оскаржити рішення влади.

Нагадаємо, що байдужість до вагітної жінки в метро розлютила українців: "Козли, підніміть очі".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка Зачарованих мчить підкорювати Україну: де і коли можна зустріти легендарну актрису.

Також "Знай.uа" писав, що Наомі Кемпбелл знялася повністю оголеною для модного глянцю.