Компанія Google об'єднала під одне ім'я велику кількість власних проектів, які спрямовані на пошуку білетів і готелей, рекомендації для подорожей.

Про це повідомляють ЗМІ.

Відомо, що компанія зібрала маршрути по локаціях. При цьому до уваги україномовних користувачів мережі можна обрати подорож по Дніпру, Одесі, Львові та інших міст. Відомо, що при виборі вкладки, Google покаже вам інформаційне зібрання міста, список найцікавіших вулиць.

Тако ж передбачена секція зі спеціальним користувальницьким контентом. Туди потрапляють найпопулярніші відео про подорожі у місті. Варто відзначити, що вибрати подорож через сайт "Подорожі", відстежити можливість проїзду в мобільному додатку Google Trips. Також в Google говорять, що вбудовані нові функції і в Google Maps.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Варто нагадати, що українці полегшено зітхнули після завершення епохи президентства Петра Порошенка, але є й ті, хто зі сльозами на очах згадує про те, з чим їм довелося зіткнутися. Про це повідомляє українка Наталя на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

"В один з приїздів ПП до Львова през і його "друзі " пообідали в ресторані у моєї знайомої . Після обіду, на питання хто заплатить, відповіли "спонсори" і пішли. Два місяці чекала гроші від спонсорів . Насилу адміністрація губернатора Синютки заплатила за обід" - пише українка.

Нагадаємо, з 1 липня 2019 року подорожчають послуги з оформлення біометричних паспортів в Україні. За даними підприємства, вартість оформлення ID-картки терміном до 20 робочих днів становитиме 345 гривень (раніше — 279 гривень), з них 126 гривень — вартість адмінпослуги, 219 гривень — вартість бланка.

Як повідомляв "Знай.ua", навіть незважаючи на те, що у Канаді живе одна з найчисельніших українських діаспор, все одно - щось пішло не так. З'явилася інформація, що в перші місяці 2019 року Канада відмовила 23% українським заявникам у видачі віз.

Також "Знай.ua" писав, що ціни на нерухомість останнім часом демонструють нові стрибки. За прогнозами експертів, найближчим часом оренда житла подорожчає ще на 10-15%. Тим не менш, найвищі ціни на житло традиційно в Києві. Тому громадяни все частіше шукають квартири чи будинки в передмісті.

Порошенко і Рада зривають інавгурацію Зеленського. Валерій Клочок