У середу, 15 травня, стало відомо про те, що в індійському місті Гувахаті (північно-східний штат Ассам) стався потужний вибух. В результаті інциденту отримало поранення щонайменше шестеро осіб. Крім того, стан ще двох поранених вкрай важкий. Про це повідомив місцевий телеканал NDTV.

Згідно з інформацією, терористи підірвали гранату прямо біля торгового центру. Відзначається, що всю відповідальність за теракт взяло на себе сепаратистське угрупування "Об'єднаний фронт звільнення Ассама", яку очолює Пареш Баруах.

В даний момент місце вибуху оточене співробітниками місцевих правоохоронних органів. Комісар поліції міста Діпак Кумар повідомив, що розслідування все ще триває.

Раніше ми писали, що у Кривому Розі повідомили про мінування відразу 15 об'єктів по всьому місту, в числі яких будинок, в якому проживають батьки новообраного президента України Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Надзвичайні служби почали евакуацію людей та перевірку на наявність вибухових пристроїв по всіх адресах. Паралельно правоохоронні органи також розшукують причетних осіб.

Нагадаємо, що у Міністерстві закордонних справ України зробили важливу заяву, в якій закликали українців не їхати до Ізраїлю, де з 12 по 18 травня повинен відбутися міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2019". Головною причиною є підвищена терористична активність в Ізраїлі.

Як повідомляв портал Знай.uа, у вівторок, 7 травня, в місті Марганець на Дніпропетровщині стався жахливий інцидент. Біля магазину прогримів потужний вибух, в результаті якого загинула одна людина, а ще троє отримало поранення.

Також портал Знай.uа писав, що вночі 13 травня в Дніпрі в черговий раз невідомі підірвали банкомат "ПриватБанку". Відомо, що в результаті вибуху зловмисники просто не встигли заволодіти касетами з грошима.