У саду Букінгемського палацу був відкритий сезон традиційних королівських садових вечірок. Традиційно королева Єлизавета II проводить три такі заходи й сама завжди вітає гостей. Однак цьогоріч королева не вийшла до гостей. Замість неї господарем вечірки виступили принц Чарльз з 71-річною дружиною Каміллою та принцеса Анна.

Про це повідомляється на офіційних сторінках королівської родини Великобританії у соціальних мережах.

"Сьогодні Принц Уельський, разом з герцогинею Корнуольською і Принцесою Анною, влаштували першу у цьому році садову вечірку у Букінгемському палаці від імені Королеви", - йдеться в дописі.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Те, що королева Єлизавета не вийшла на публіку відразу з новою силою викликало чутки про те, що вона готується передати кермо правління Чарльзу. Через два роки він може стати принцом-регентом. Принц Уельський все частіше підміняє свою вінценосну мати. Так, в минулому році він взяв участь в 500 офіційних заходах — це більше, ніж відвідали його сини-принци Вільям і Гаррі разом узяті.

Такі вечірки щорічно відвідують близько 30 тисяч людей. На кожному заході подається приблизно 27 тисяч чашок чаю, 20 тисяч сендвічів 20 тисяч шматочків торта. Традиція сягає часів королеви Вікторії, яка в 1860-х роках називала такі зустрічі "сніданками".

Зазначимо, що принц Чарльз був у відмінному настрої. Він обрав для заходу елегантний світло-сірий костюм, прихопивши з собою парасольку і циліндр. Герцогиня Корнуольська Камілла була в білій сукні та капелюсі з пір'ям, а принцеса Анна - в ніжно-блакитному комплекті.

Нагадаємо, після народження сина Меган Маркл, племінник герцогині Сассекської влаштував божевільну бійку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Британія готується до смерті монарха, королева Єлизавети II та навіть вже готовий детальний план на випадок сумної події.

Також Знай.ua писав про те, що журналіста радіо BBC звільнили з роботи після того, як він невдало пожартував над первістком Гаррі і Меган Маркл.