Племінниця принцеси Діани 28-річна Кітті Спенсер підтвердила свій роман з 60-річним бізнесменом Майклом Льюїсом. Пара разом з'явилася на публіці та не приховувала почуттів.

Днями пару сфотографували на виході з нью-йоркського готелю The Mark, пишуть "Факти".

Фотографії розвіяли всі сумніви щодо відносин Кітті з мільйонером. Кітті була одягнена у рожевий светр з кольоровими штанами та срібним клатчем. Дівчина трималася за руки бізнесмена та торкалася його спини та плечей. Відтак племінниця принцеси Діани жестами показала свою симпатію то Льюїса. На пальці племінниці принцеси Діани красувалася обручка з величезним діамантом. Щоправда, прикраса була на правій руці — в той час, як кільце в знак заручин зазвичай носять на лівій.

Нещодавно пару бачили у тому ж готелі під час вечірки на честь майбутнього народження дитини принца Гаррі та Меган Маркл. Однак тоді Майкл і Кітті трималися відсторонено один від одного, хоча і разом сіли в таксі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Статки бізнесмена Майкла Льюїса оцінюються у 100 мільйонів доларів. Уродженець ПАР Льюїс є власником мережі британських магазинів одягу під назвою Whistles. Він на шість років старший за батька Кітті - графа Чарльза Спенсера, брата покійної принцеси Діани. Граф Чарльз розлучений і у нього є ще двоє дітей окрім Кітті.

Чутки про роман племінниці Кітті Спенсер з мільйонером ходили ще в серпні минулого року. Однак жодного підтвердження вони не отримали.

Зазначимо, що раніше леді Спенсер протягом чотирьох років полягала в стосунках з магнатом з торгівлі нерухомості Нікколо Барраттьері ді Сан-П'єтро, якому нині 42 роки. Він покинув її у 2017 році, захопившись 53-річною актрисою і моделлю Елізабет Херлі.

Нагадаємо, після народження сина Меган Маркл, племінник герцогині Сассекської влаштував божевільну бійку.

Як повідомляв портал Знай.ua, Британія готується до смерті монарха, королева Єлизавети II та навіть вже готовий детальний план на випадок сумної події.

Також Знай.ua писав про те, що журналіста радіо BBC звільнили з роботи після того, як він невдало пожартував над первістком Гаррі і Меган Маркл.