Через Меган Маркл британська королева Єлизавета ІІ порушила протокол. Про це розповіли в новому документальному фільмі Кеті Ніколл "Меган Маркл: фільми, шлюб і материнство".

Як відомо, герцогиня Сассекська удостоїлася честі бути представленою королеві Єлизаветі буквально через кілька місяців після того, як вона почала зустрічатися з принцом Гаррі. Королева була настільки в захваті від Маркл, що навіть порушити протокол і запросила її на сімейне святкування Різдва в Сандрінгемі у 2017 році.

Меган Маркл
Меган Маркл

Для порівняння: Кейт Міддлтон була допущена до сімейних заходів лише після того, як вона вийшла заміж за принца Вільяма.

Режисерка Кеті Ніколл розповіла у коментарі для видання Express, що королева відразу відчула, як Меган Маркл любить її онука.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

королева Єлизавета і Меган Маркл
королева Єлизавета і Меган Маркл

"Мені сказали, королева відчувала, що Меган готується пожертвувати всім заради її онука — своєю кар'єрою, особистістю, національністю, своїм домом в Торонто. Усім для того, щоб бути з Гаррі. І вирішила, що найменше, що вона може зробити — надати їй теплий прийом на Різдво". цитує режисерку видання

У той же час, за словами королівського біографа Ендрю Мортона, запрошення Меган Маркл на сімейний захід було колосальним порушенням традицій.

королева Єлизавета ІІ
королева Єлизавета ІІ

"Це було колосальним порушенням традицій — запрошення Меган, яка на той момент була лише нареченою Гаррі, у Сандрингем". розповідає Ендрю Мортон

Як повідомляв портал Знай.ua, принц Гаррі розповів про труднощі у перші дні батьківства.

Також Знай.ua писав про те, що Меган Маркл та принц Гаррі знову можуть порушити віковічну традицію королівської родини.