Google склав рейтинг учасників пісенного конкурсу Євробачення-2019 на основі запитів користувачів пошукової системи.

Про це повідомляється на сайт Google Trends.

За інформацією платформи користувачі інтернету найбільше цікавляться учасником Євробачення від Франції.

"Якщо б країни нараховували бали на підставі активності користувачів з інших країн, то перше місце посів був учасник з Франції Білал Ассане", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

При цьому у компанії розповіли, що наступним за пошукованими щапитами стала ірландський гурт Hatari, на третьому місці опинився представник Росії Сергій Лазарєв.

Варто нагадати, що менеджер співачки Руслани Яна Прядко розповіла, що у правилах Євробачення прописано, що політика не повинна жодним чином бути присутня у конкурсі, пісні, ідеології учасника і самому номері. Але в Україні деякі політики почали по-своєму трактувати конкурс та його умови, вирішивши, що учасник повинен представляти національний колорит країни.

Нагадаємо, в Тель-Авіві пройшли два півфінали Євробачення-2019, в результаті чого став відомим повний список фіналістів пісенного конкурсу – це представники 26 країн. Шість учасників потрапили у фінал автоматично, 10 стали переможцями першого півфіналу і ще 10 – другого. Вони виступлять вже завтра, 18 травня, у фіналі конкурсу.

Як повідомляв "Знай.ua", популярний український артист Андрій Данилко, який виступає в амплуа Вєрки Сердючки, повідомив про своє розчарування щодо того, що українці роздули величезну проблему з участі в Євробаченні. Данилко в образі Вєрки Сердючки виступить у суботу, 18 травня, на фіналі Євробачення в Тель-Авіві. Він зізнався, що вкрай незадоволений тим, яка ситуація в цьому році склалася з Україною. Артист розчарований тим фактом, що гідні музиканти KAZKA і MARUV не візьмуть участі в міжнародному пісенному конкурсі.

Також "Знай.ua" писав, що у вівторок, 14 травня в Тель-Авіві відбувся перший півфінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2019. Українська зірка Вєрка Сердючка (Андрій Данилко) з'явилася на вечірці на честь відкриття конкурсу в білосніжному вбранні.