У неділю, 19 травня, виповнився рівно рік з дня весілля принца Гаррі і Меган Маркл. З приводу цієї знаменної дати в офіційному акаунті герцога і герцогині Сассекских в Instagram з'явилося тематичне відео.

"Сьогодні відзначається річниця весілля герцога і герцогині Сассекских. Їх Королівські Високості обмінялися клятвами у каплиці Святого Георгія на території Віндзорського замку 19 травня 2018 року", - сказано в публікації.

На тлі фотографій з весілля, які раніше не були опубліковані, грала пісня This Little Light of Mine, яка звучала в цей день. На фото Гаррі, який разом з братом Вільямом відправляється на церемонію, Меган йде до вівтаря у супроводі принца Чарльза, мати Меган та інші гості.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

За рік подружнього життя Меган і Гаррі здійснили десятки офіційних візитів і зустрічей, народили сина, а також переїхали в новий будинок Фрогмор-Хауз. Само собою, народження первістка лідирує в списку їх досягнень за цей період.

Раніше повідомлялося, що принц Гаррі спробував батьківства і дізнався, що значить безсонні ночі, як його і попереджав брат принц Вільям.

Герцог Сассексський відвідав Оксфордську дитячу лікарню. В ході офіційного візиту принц "неофіційно" поспілкувався з пацієнтами клініки, повідомляє DailyMail.

В розмові з батьками, діти яких перебувають на лікуванні в Оксфордській лікарні принц Гаррі зізнався, що він вже не може уявити своє життя без сина Арчі, і разом з тим жартома поскаржився, що малюк не давав йому заснути минулої ночі.

Нагадаємо, пара може піти проти головної королівської традиції.

Як повідомляв Знай. ua, в будинок принца Гаррі і Меган Маркл вдерлися невідомі.

Знай. ua писав, що Меган Маркл змусила королеву Єлизавету порушити правила.