У суботу, 18 травня, в Тель-Авіві Ізраїлю відбувся грандіозний фінал міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2019. Перемогу отримав співак Дункан Лоуренс з Нідерландів.

Навколо виконавця розгорівся скандал і його перемогу хотіли анулювати. Причиною стало те, що пісня Arcade, яку виконував Дункан, порушила правила конкурсу.

Все із-за того, що пісню Лоуренс вже прилюдно виконав у 2017 році, а згідно з правилами, до Євробачення допускаються лише ті пісні, чий комерційний реліз відбувся до 1 вересня 2018 року.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ситуацію пояснив продюсер Лоуренса Воутер Харді, який пояснив, що пісня хоч і не нова, але над нею працювали довгих два роки. І з тих пір, як Дункан виконав її на тому студентському шоу, вона сильно видозмінилася.

"Ми пройшли весь шлях з Arcade... Від різних темпів до зовсім іншого ключу", - підкреслив Харді.

Також продюсер зазначив, що формально правила конкурсу не були порушені, адже одноразове виконання пісні наживо не може вважатися офіційним релізом.

Нагадаємо, ображений Лазарєв знайшов винного в провалі на Євробаченні.

Як повідомляв Знай. ua, переможця Євробачення звинуватили в нахабній брехні.

Знай. ua писав, що Мадонна шокувала весь світ зухвалим виступом на Євробаченні-2019.