29-річна мешканка міста Краків (Польща) народила шестерняток: двох хлопчиків і чотирьох дівчаток. За статистикою, шанс народити таку кількість дітей дорівнює одному на п'ять мільярдів. Передає Clutch.

Як повідомляється, лікарі вирішили зробити матері кесарів розтин на 29 тижні вагітності, поки малюки не стали занадто великими. Вага кожної дитини не перевищує 1,3 кг, а найменший важить всього 830 грам.

Шестернята будуть знаходиться на збереженні ще як мінімум три тижні: зараз вони потребують штучної підтримки дихальної системи.

Для Польщі такий випадок унікальний, тому породіллю вже встиг привітати президент країни Анджей Дуда. Тепер у сім'ї буде семеро малюків - шість близнюків та дворічний братик.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, найкращі лікарі світу висміяли пологи Меган Маркл.

Раніше Знай.ua повідомляв, у мережі вперше показали рідкісне новонароджене дитинча носорога.

Також Знай.uа писав, дівчина зуміла народити дитину, залишившись незайманою.