Росіянин влаштував бійку і істерику в салоні літака. Його не вдавалося заспокоїти і екіпаж прийняв рішення повернути лайнер в аеропорт, передає Politeka.

Пригода сталася на літаку, який прямував рейсом Москва-Сімферополь. Пасажир вигукував фрази про смерть, сплячих пілотах і посіяв паніку в салоні.

Росіянин влаштував дику істерику на борту літака, коли той піднявся в повітря. Він кричав про те, що пілоти за штурвалом сплять і всі помруть. Через неадекватну поведінку в салоні літака почалася паніка.

Бортпровідники намагалися заспокоїти чоловіка, який закотив істерику. Однак той почав не просто кричати, а голосно верещати. Після цього росіянин почав бити одного з пасажирів по голові телефоном.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Після цього інциденту його вже не намагалися заспокоїти словами. Авіадебошира також доклали кулаками по голові, потім зв'язали.

Між тим, пілоти про всяк випадок вирішили повернутися в аеропорт вильоту.

Там на нього вже чекали правоохоронні органи, а також машина швидкої допомоги. Стало відомо, що по дорозі в лікарню чоловік помер. На даний момент причина раптової смерті невідома.

Порушено кримінальну справу про заподіяння смерті з необережності.

Нагадаємо, у жахливій авіакатастрофі загинули всі.

Як повідомляв Знай. ua, особистий літак Пугачової здійснив останній рейс.

Також Знай. ua писав, що літак з пасажирами раптово впав і розлетівся вщент.