На знаменитій горі Еверест загинули туристи. Ними виявилася подружня пара з Індії, які відчули різке погіршення самопочуття. Про це повідомляє The New York Times.

Двоє альпіністів довгий час були змушені знаходиться на висоті значно вище рівня моря. З-за цього вони почали скаржитися на погане самопочуття. Інцидент стався з причини величезної черги на горі.

Громадянка Індії, 54-річна Анджалі Кулкарні, разом з чоловіком підкорила Еверест. Однак в той момент, коли вони спускалися, велике скупчення людей призвело до того, що жінка "втратила всю свою енергію" і внаслідок цього померла.

Інший турист, 54-річний Дональд Кеш помер після сходження на Еверест. Він здійснював свою подорож з гідами і вже на висоті втратив свідомість через висотної хвороби. Лікарі так і не змогли врятувати його життя.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Так, відомо, що в черзі на Еверест стояло близько 250-300 осіб. Це викликало затримки в знаходженні туристів на висоті. Вони переконані, що якби на горі була погана погода, то це могло привести до величезної катастрофи.

Нагадаємо, львівські альпіністи підкорять одну з вершин.

Як повідомляв Знай. ua, пес-альпініст підкорив недосяжну вершину.

Також Знай. ua писав, що син легендарної альпіністки пропав безвісти на "Горе-Вбивці".