Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл готуються до великої подорожі з маленьким сином. Тепер молоді батьки будуть в офіційних візитах не самі.

Зовсім скоро герцог і герцогиня вирушать в першу поїздку зі своїм маленьким сином Арчі. Малюк з'явився на світ 6 травня 2019 року.

Ще до народження первістка Меган Маркл ходили чутки про те, що підходи герцога і герцогині до виховання дитини будуть сильно відрізнятися від традиційних.

Так, це подружжя вже почали доводити. Вони відмовилися від послуг няні і вирішили звернутися за допомогою до матері Меган Дории Рэгланд. Також інсайдери повідомляють, що Маркл хоче займатися з Арчі йогою для немовлят з перших місяців життя. Крім того, жінка буде прищеплювати йому ідеї гендерної рівності та фемінізму.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, принц Чарльз готується до зустрічі із земляком Меган Маркл, герцогиню нахабно "відшили".

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл розлучила принца Гаррі з особливою для нього жінкою.

Також Знай. ua писав, що Меган Маркл шокувала черговою витівкою, тринькає мільйони і не думає зупинятися.