У Німеччині відбулося дуже дивна і справді цікава подія. Так, водій, який рухався з перевищенням швидкості, дивом зміг уникнути штрафу на 105 євро завдяки втручанню білого голуба.

Про це стало відомо завдяки повідомленням європейських ЗМІ.

Водія зняли камери контролю швидкості, але його обличчя не можна встановити, бо голуб, пролітав повз, закрив обличчя порушника своїми крилами. Жартівлива поліцейська заява з цього приводу передбачає, що, можливо, "не випадково Святий Дух" втрутився в ситуацію.

"Ми зрозуміли знак і на цей раз залишимо гонщика в спокої", - заявила місцева поліція.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Водій їхав зі швидкістю 54 км / год на ділянці дороги з обмеженням швидкості до 30 км / год, сказала поліція. Але оскільки на записі можна ідентифікувати тільки автомобіль, а не водія, то його, швидше за все, не оштрафують на 105 євро - "завдяки пернате ангелу-охоронцю, який підозріло вдало розправив крила". Поліція Фирзена додала, що голуба також слід оштрафувати за те, що він рухався так швидко в зоні з обмеженням.

"Однак, оскільки ми не знаємо, куди він так поспішав, щоб зустріти Трійцю, то ми надамо і в цьому разі перевага милосердя над правосуддям".

Нагадаємо, у Чернівецькій області у жахливій ДТП розбилися два брати.

Як повідомляв Знай.uа Польщу сколихнула ДТП з українськими студентками.

Знай.uа писав, київський маршрутник довів українців до сліз чоловічим вчинком.