Поки молодий чоловік зайнятий справами, перша леді дивує стильними вбраннями. Про це передає Clutch.

Тільки вчора всі ЗМІ писали про тріумфальне повернення Бріжит. Після тривалої відсутності пані Макрон разом зі своїм молодим чоловіком Еммануелем прибутку в своє рідне місто Ле-Туку-Парі-Плаж, розташоване на півночі Франції, для того, щоб прийняти участь у голосуванні в Європарламент. У цей день перша леді Франції вразила всіх своїм елегантним білим пальто від Louis Vuitton з великими чорними ґудзиками, яке неймовірно відтіняло колір її засмаглої шкіри.

Наступного дня, поки лідер країни займався своїми прямими обов'язками, перша леді насолоджувалася прогулянкою на велосипеді по рідному місту. Саме у цей момент її підкараулили папараці.

Оскільки було прохолодно Бріжит одягла легку укорочену куртку білого кольору, свої улюблені темно-сині вузькі джинси і неймовірно модні в цьому сезоні замшеві ботильйони на стійкому каблуці. Перша леді посміхалася і явно перебувала у хорошому настрої.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як стало відомо, за образи першої леді Франції відповідає один з найвпливовіших стилістів країни — Метью Бартелат Колан, про нього недавно написало одне з авторитетних американських ЗМІ.

Варто відзначити, що свою роботу стиліст виконує непогано: у гардеробі Бріжит багато класичних поєднання чорного з білим, а так само речі яскравих відтінків: червоного, коралового, блакитного та інших квітів, які вдало відтіняють колір шкіри першої леді. Так само дружина президента надає перевагу міні і з задоволенням носить речі довжиною вище колін, які демонструють її стрункі ніжки. Погодьтеся, не кожна жінка у 66 зважиться на такий крок.

Нагадаємо, новий вихід Олени Зеленської викликав бурхливе захоплення в українців.

Раніше Знай.uа повідомляв, Олена і Володимир Зеленські знялися для модного глянцю.

Також Знай.uа писав, перша леді Зеленська "пофліртувала" з відомим актором.