Голлівудський секс-символ старшого покоління Роб Лоу жорстко розкритикував принца Вільяма. За його словами, він "своїм прикладом встановлює вкрай низький стандарт" для чоловіків зі всього світу.

Про це повідомляє Express.co.uk.

З'ясувалося, що Роб говорив про лисину Вільяма, яка стрімко збільшується.

Принц Вільям і Роб Лоу

"Я спостерігаю за ним давно, і те, як швидко він втрачає волосся, мене сильно налякало. Адже йому всього 36 років! Дивлячись на себе в дзеркало, я з жахом думав: невже і я незабаром буду виглядати так само, якщо не ще гірше, враховуючи мій вік? І я доклав і все ще продовжую прикладати всі можливі зусилля, щоб зберегти своє волосся!". Роб Лоу

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Насправді, раннє облисіння Вільяма, який в цьому сенсі виглядає навіть гірше, ніж його 70-річний батько принц Чарльз, давно стало предметом жартів з боку членів його сім'ї. Втім, і сам Вільям намагається ставитися до своєї лисини з гумором.

Наприклад, коли народився його первісток - Джордж Вільям пожартував: "У нього, здається волосся на голові більше, ніж у мене!".

Нагадаємо, що принц Гаррі після того, як в його житті з'явилася Меган Маркл, раптово скоротив кількість своїх знайомих.

Як повідомляв портал Знай.uа, принц Гаррі і Меган Маркл готуються до великої подорожі з маленьким сином.

Також портал Знай.uа писав, що Дональд Трамп разом з дружиною Меланією збирається в червні відвідати британську королівську сім'ю.