На популярному курорті в Новій Каледонії, заморської території Франції, акула-бик насмерть загризла чоловіка. Про це повідомляє Politeka.

У середу, 29 травня стався страшний інцидент. Місцевий рибалка займався промислом разом зі своїми товаришами. Акула напала на чоловіка на острові Белеп. Такої сутички він не зміг пережити.

На місце події прибула поліція. Поки що не розголошуються деталі події.

Нова Каледонія

У цьому регіоні це вже другий напад акули за тиждень. Раніше, в суботу, 25 травня, 10-річного хлопчика атакувала 3,5 метрова акула-бик. Дитина вижила, однак зараз перебуває в місцевій лікарні у важкому стані. Хижак відкусив йому ногу і частину тазу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Владі вдалося виловити і вбити акулу, яка завдала шкоди дитині.

Тупорылая акула

Нова Каледонія, на території якої знаходиться найбільша в світі закрита лагуна з коралами, приваблює безліч туристів і дайверів. Тупорилі акули вважаються одним з найбільш агресивних видів акул і становлять небезпеку для людини.

Нагадаємо, запекла сутичка рибалок і акули потрапила на відео.

Як повідомляв Знай. ua, жінка натрапила на морське чудовисько з людськими зубами.

Також Знай. ua писав, що жахливий монстр оголосив полювання на людей.