24-річна мешканка В'єтнаму на ім'я Лан Ви Ле розповіла, як отримала сильний опік через кислоту, яку вихлюпнув їй в обличчя наречений. На фото вона показала наслідки нападу.

Як розповіла дівчина, у грудні вони з нареченим почали готуватися до весілля, але вона вирішила розірвати заручини. Лан Ви Ле не подобалися постійні сцени ревнощів з боку партнера і те, що він міг підняти на неї руку.

1 січня наречений Лан на ім'я Нгуєн прийшов до неї додому і вилив їй в обличчя 750 мл. Залишки чоловік виплеснув на батьків дівчини.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Лан внаслідок інциденту отримала сильні опіки обличчя, рук та ніг. У цілому обпеченими виявилися 46% тіла.

На шкірі дівчини залишилися чорні плями, через які їй довелося пережити десятки операцію по пересадці шкіри. Її нареченого звільнили з роботи, і найближчим часом він піде під суд.

Через хімічні опіки на шкірі дівчини залишилися чорні плями, що змусили її пережити близько десяти операцій з пересадці шкіри.

Її нареченого відсторонили від займаної посади, і найближчим часом має розпочатися суд над ним.

Нагадаємо, найпопулярніші фрази-виправдання зрадників.

Раніше Знай.uа повідомляв, потужні магнітні бурі зіпсують українцям літо.

Також Знай.uа писав, ніколи не називайте дітей цими іменами.