У США помер кіт по кличці Лео, який став зіркою екранізації роману Стівена Кінга "Кладовище домашніх тварин", яка вийшла на екрани у квітні цього року.

Сумну новину про смерть тварини повідомив його господар на сторінці Лео у Instagram.

За його словами, котик помер від артеріальної тромбоемболії (ATE), також відомої як "сідловий тромб" - вроджений порок серця, до якого схильна порода мейн-кун.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Наша родина дякує всім за ваші щирі співчуття. Це було дуже важко для нашої сім'ї. Лео жив неймовірно радісним життям. Ми з нетерпінням чекаємо можливості поділитися деякими з наших найулюбленіших спогадів про Лео", — йдеться у повідомленні.

Варто нагадати, що кіт Лео виконав роль воскреслого домашнього вихованця сім'ї по кличці Черч.

Шанувальники Лео висловлюють співчуття господареві та шкодують за екранним улюбленцем, якого після виходу стрічки на екрани вподобали любителі чотирилапих по всьому світу.

Нагадаємо, померла відома "зла" кішка Grumpy Cat, яка стала справжньою сенсацією соціальних мереж. Вона пішла з життя у віці семи років.

Сумну новину повідомили власники кішки на сторінці Grumpy Cat у соціальній мережі Twitter.

"Деякі дні є більш сумними, ніж інші...", - йдеться в лаконічному підписі до фото.

Смерть настала через ускладнення, які викликала інфекція сечовивідних шляхів. Фанати кішечки сумують за "сердитою" зіркою Мережі. Господарі кішки підкреслили, що Grumpy Cat "допомогла мільйонам людей по всьому світу посміхатися, навіть у найважчі часи".

Як раніше повідомляв "Знай.ua", помер творець унікального шедевра, його винахід використовував кожен.

Також "Знай.ua" писав про те, що помер легендарний письменник, який пробудив світову літературу від тривалої сплячки.