Російська авіакомпанія "Перемога" потрапила в гучний скандал через безглузду заборону. Так, пасажири почали скаржитися на те, що не можуть помінятися місцями, в компанії спробували виправдатися, але тільки погіршили ситуацію.

"Другий момент пов'язаний з ідентифікацією пасажирів при аваріях і катастрофах: у списку зареєстрованих пасажирів зазначаються і місця в салоні, тому і сидіти на своєму місці важливо і для подальшого впізнання, щоб вас ні з ким не переплутали", - написали в компанії.

Така бездушна відповідь викликав справжню хвилю обурення в мережі. Після цього авіакомпанія видалила публікацію, але скріни збереглися в інтернеті.

У Twitter скрін скандальної публікації розмістив російський блогер Рустем Адагамов.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Авіакомпанія "Перемога" пояснила, чому забороняє пасажирам пересідати в салоні: для вашої зручності, щоб швидко впізнати ваш, припустимо, обгорілий трупак і не сплутати його з іншим. Пост потім видалили. Мабуть, почали щось підозрювати", - зазначає він.

Раніше повідомлялося, що приватна українська авіакомпанія МАУ відреагувала на ситуацію, де літак злетів без пасажирів, які вчасно пройшли реєстрацію.

Відповідне повідомлення з'явилося на сторінці компанії в соціальній мережі Facebook.

Прес-служба МАУ підтвердила інформацію про інцидент. В авіакомпанії також заявили, що літак злетів без пасажирів через помилку обслуговуючої компанії.

Нагадаємо, МАУ пояснили, як втратили десятки пасажирів на злітній смузі, українці в шоці.

Як повідомляв Знай. ua, МАУ добили українців дику халатністю.

Також Знай. ua писав, що МАУ не збирається відмовлятися від літака-вбивці.