Вчинок батька, який буквально видер доньку з пащі акули, обговорює весь світ.
Про це пише видання The Sun.
Інцидент стався в Північній Кароліні (США).
Пейдж Вінтер зі своїм татом Чарлі вирішили відпочити на узбережжі неподалік від будинку. Але хто знав, що звичайний відпочинок на пляжі виявиться справжнім кошмаром.

Дівчинка плавала біля берега, коли відчула, як хтось схопив її за нижню частину тіла. Це могла бути тільки одна з акул, які водяться в місцевих водах, і дівчина запанікувала. Помітивши дивну поведінку дочки і її крики, Чарлі — пожежний та парамедик — кинувся у воду.

Чоловік голіруч зійшовся в сутичці з хижаком. І лише через п'ять ударів по морді вона відпустила дівчину. Рчевидці викликали карету швидкої допомоги. Пейдж доставили в лікарню, а потім відразу на операційний стіл. Дівчині довелося ампутувати ногу нижче коліна, і, ймовірно, їй буде потрібно в майбутньому трансплантація руки.

"Слава богу, мій син був в той момент разом з нею. Йому довелося вдарити акулу кілька разів, перш ніж вона відступила. Ми хотіли б бути зараз поруч з ними".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім ампутованої ноги, дівчина також залишилась без кількох пальців на руці. А сліди зубів хижака на всій нижній частині тіла дівчата залишаться з нею на все життя.

Втім навіть після такого страшного каліцтва дівчина, коли прийшля до тями, попросила місцевих жителів не вбивати акул, бо "вони все ще хороші".

Нагадаємо, на Одещині на жителя напав дикий хижак, який переносив небезпечний вірус.

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі показали незвичайну знахідку - чудовисько з людськими зубами.

Також Знай.ua писав про те, що річковий монстр почав полювання на людей.