Роман Кейт Міддлтон і принц Вільям почався ще під час їх навчання в Сент-Ендрюському університеті. Однак, незадовго до знайомства зі своєю майбутньою дружиною принц був серйозно захоплений іншою дівчиною. Тоді ще 17-річний син принца Чарльза і принцеси Діани закохався у 25-річну Емму — племінницю своєї нинішньої мачухи герцогині Корнуольської Камілли, яка тоді ще носила прізвище Паркер-Боулз, пишуть Факти.

Емма Паркер-Боулз — дочка Річарда, брата першого чоловіка Камілли Ендрю Паркер-Боулза.
Незважаючи на різницю у віці ефектна блондинка щосили фліртувала з онуком королеви. А принц навіть не намагався приховувати свої почуття.

"Він дивився на Емму з любов'ю, а вона ловила кожне його слово... Іноді він дивився на неї з таким обожнюванням, що ставало навіть трохи ніяково", — говориться в книзі, яку цитує газета The Sun.

Роман не отримав продовження, але Вільям і Емма залишилися друзями. Вона навіть була запрошена на його весілля з Кейт у 2011 році.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

В даний час вона працює журналісткою і телеведучої. Раніше вона зізналася, що довгий час боролася з алкоголізмом та наркозалежністю. І в 2000 році навіть проходила лікування в спеціалізованій клініці.

Нагадаємо, близька подруга Меган Маркл розповіла про жахи життя в королівській сім'ї.

Як повідомляв Знай.uа спливла сенсаційна правда про Леді Ді: світ ніколи б не дізнався.

Також Знай.uа писав, Меган Маркл і принц Гаррі збільшать свою квітучу сім'ю.