В американському аеропорту міста Розуелл штату Нью-Мексико стався вибух. В результаті інциденту постраждали понад десять людей.

Про це повідомляє телеканал CNN.

Інцидент стався у середу, 5 червня в зоні зберігання феєрверків в Міжнародному авіаційному центрі Розуелла. Після вибуху зайняла пожежа. У аеропорт прибули пожежники.

Саме 12 працівників пожежної служби, які займалися упаковкою феєрверків, виявилися постраждалими від вибуху. Капітан поліції Ленс Бейтман повідомив, що двоє пожежників були доставлені до лікарень. Один отримав серйозні травми, а інший - критичні для життя.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Пожежу погасили, але пожежна служба Розуелла залишилася на місці події, аби запобігти повторному розгорянню. Зараз триває розслідування, усі причини інциденту встановлюють. Однак припускають, що це була випадковість. Офіс ФБР в Нью-Мексико запропонував допомогу.

Міський голова Розуелла Денніс Кінті сказав, що не було обговорення впливу цього інциденту на святкування четвертого липня, оскільки вся увага зарах приділяється пораненим пожежникам.

Нагадаємо, на заводі з небезпечними речовинами прогримів потужний вибух: перші подробиці НП.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", палаючий Boeing падав прямо на голови місцевим жителям.

Також "Знай.ua" писав про те, що на популярному курорті прогримів потужний вибух, безліч поранених.