Меган Маркл і принц Гаррі готуються до переїзду в США, щоб стати неофіційними королем і королевою Америки.

Про це повідомив журналіст Роб Шутер, що висвітлює питання життя королівської сім'ї, передає видання Express.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За його словами, 37-річна герцогиня має намір повернутися на батьківщину, так як перспектива все життя залишатися в тіні Кейт Міддлтон її зовсім не влаштовує. Герцогиня Кембриджська вище Меган за статусом, оскільки її чоловікові Вільяму доведеться зійти на престол після його бабусі Єлизавети і батька Чарльза.

Меган Маркл
Меган Маркл

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Джерела у палаці сказали мені, що в королівській сім'ї ведуть розмови про те, що Меган і Гаррі слід тимчасово пожити в Африці. Але цього не трапиться, так як Меган планує повернутися в Америку разом зі своєю дитиною і своїм принцом. Мета цього переїзду - триматися подалі від Кейт і Вільяма. Меган знає, що, якщо вона залишиться в Британії, це завжди буде означати, що вона перебувати в їх тіні. А Меган - не з тих дівчат, які почуваються щасливими, займаючи друге місце". Роб Шутер

Журналіст зазначив, що після вечірки baby shower, яку Маркл відзначала в Нью-Йорку разом зі своїми подругами, до неї прийшло усвідомлення, що вони з Гаррі теж можуть так веселитися.

Меган і принц Гаррі
Меган і принц Гаррі

"Тоді вони стануть неофіційними королем і королевою Америки". Роб Шутер

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина принца Гаррі Меган Маркл, не була присутня на бенкеті в Букінгемському палаці, влаштованого на честь Дональда Трампа.

Також Знай.uа писав, президент України Володимир Зеленський зустрінеться з главою США Дональдом Трампом після саміту G20.