У п'ятницю, 7 чеврня, стало відомо про те, що в Німеччині у річці Рейн поблизу містечка Руст знайшли тіло українки Алли Клішти, учасниці шоу "Україна має талант" сезону 2011-го року, а також його німецького та румунського аналога.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це повідомляє Рoliteka.

Алла Клішта була рекордсменкою України за числом одночасного розкручуваних обручів - вона прокрутила 102 хула-хупа загальною вагою 20 кілограмів.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Артистка цирку Алла більшу частину часу проводила в Європі, де виступала з хулахупами. Останнім її місцем роботи був парк розваг "Європа-Парк".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

33-річна Клишта зникла в наприкінці квітня. Її пошуки почалися після того, як вона не з'явилася на роботі на заплановане шоу під Франкфурті.

За даними поліції, молода жінка була вбита до того, як її кинули в воду а яким саме чином, поки не розголошується.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Правоохоронці заарештували колишнього 30-річного бойфренда артистки по підозрою в її вбивство, але офіційних звинувачень поки що не пред'явили.

У середу, 5 червня, в Переяслав-Хмельницькому попрощалися з 5-річним Кирилом Тлявовим, який помер у лікарні після стрілянини патрульних 31 травня.

Про це повідомляє Рoliteka.

Тіло дитини рідні забрали з київського моргу. Рідні хлопчика вбиті горем. Бабусю забрала швидка, батько весь час похорону перебував на межі втрати свідомості. У дворі і навколо будинку стояла повна тиша.

Попрощатися з Кирилом прийшли сотні людей. Біля місця, де куля поранила хлопчика, поклали іграшки та квіти. Їх також залишили біля міського відділу поліції.

Як повідомляв портал Знай.ua, 3 червня помер 5-річний хлопчик, у якого поліцейські вистрілили з вогнепальної зброї в Переяслав-Хмельницькому.

Також портал Знай.ua писав, що копи прострелили голову дитині. Хлопчика поранили в той момент, коли він гуляв біля будинку в Переяслав-Хмельницькому.