Минув рік після одруження Меган Маркл з принцем Гаррі, як колишня американська акторка заговорила про повернення до США. Схоже, переїзд до Африки з благодійною місією королівського подружжя не здійсниться. Герцогиню більше ваблять розваги на Батьківщині, за якими, судячи з усього, вона сумує.

Про це повідомляє видання Express.

Герцогиня Сассекська Меган Маркл прийняла рішення покинути Великобританію і разом з принцом Гаррі та новонародженим сином Арчі оселитися в Сполучених Штатах.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Так, за відомостями журналіста Роба Шутера, який часто пише про життя монаршої родини, причиною такого несподіваного для всіх рішення Меган криється не лише в бажанні показати первістка своїм родичам. Але і в тому, що її не влаштовує перспектива постійно бути в тіні дружин принца Вільяма Кейт Міддлтон.

"Маркл їде в США разом з принцом Гаррі і сином Арчі, щоб не перебувати в тіні Кейт Міддлтон. Меган знає, що якщо вона залишиться в Британії, то завжди буде на других ролях. Вона не з тих дівчат, які готові задовольнятися цим. І шукає рішення", — повідомив Шутер.

Також журналіст зазначив, що Гаррі і Меган завдяки своїй популярності можуть стати неофіційними королем і королевою Америки.

Журналіст зазначив, що після вечірки baby shower, яку влаштували в Нью-Йорку подруги Маркл напередодні народження сина, герцогиня усвідомила, що вони з Гаррі теж можуть так веселитися.

Нагадаємо, Дональд Драмп образив Меган Маркл.

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина принца Гаррі Меган Маркл, не була присутня на бенкеті в Букінгемському палаці, влаштованого на честь Дональда Трампа.

Також Знай.ua писав про те, що Меган Маркл і принц Гаррі публічно підтрималиЛГБТ-спільноту.