Американський крейсер і російський корабель Адмірал Виноградов уникли зіткнення. Про це повідомляє прес-служба Тихоокеанського флоту Росії.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Екіпаж корабля Адмірал Виноградов був змушений, згідно з повідомленням, екстрено маневрувати для того, щоб уникнути зіткнення з американським крейсером.

Інцидент стався 7 червня до 06:35. У ньому брали участь крейсер з керованою ракетною зброєю USS Chancellorsville і великий протичовновий корабель " Адмірал Виноградов.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Загін кораблів Тихоокеанського флоту Росії і авіаносна ударна група Військово-морських сил США рухались паралельними курсами.

У повідомленні прес-служба зазначила, що американський корабель різко змінив напрямок руху і перетнув курс російського корабля в 50 метрах.

Так, екіпаж російського військового корабля був змушений екстрено маневрувати для того, щоб уникнути зіткнення.

Раніше повідомлялося, що на територіальні води України зайшло російське судно. Суховантаж MELITA відхилився від курсу з-за шторму.

Військово-морські сили ЗС України на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Інцидент стався у середу, 6 червня. Негода вирувала на захід від Тарханкутського півострова. Судно підросійським прапором прямувало від порту Астрахань до порту Констанца. Воно зайшло у води України на 5 миль.

За даними ВМС ЗС України, судно було своєчасно виявлено на траверзі Тендрівської коси та опитані у відповідності з протоколом. Ніяких затримань не було.

Нагадаємо, на дні океану вчені виявили "Летючий голландець".

Як повідомляв Знай. ua, корабель Путіна нахабно вдерся в українські води, армія напоготові.

Також Знай. ua писав, що головний мангал путінського флоту рветься в бій.