У п'ятницю, 7 червня, у Філіппінському морі ледь не зіткнулися американський крейсер Chancellorsville і російський есмінець "Адмірал Виноградов". Про це пише командування ВМС США в Twitter.

"ВМС США публікує відео про те, як USS Chancellorsville змушений маневрувати, щоб уникнути зіткнення, після того, як російський есмінець типу Удалий-1 здійснив небезпечний і непрофесійний вхід в Філіппінське море 7 червня", - сказано в повідомленні.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Варто зазначити, що росіяни не визнали помилку, і звинуватили в інциденті американців. Втім, як завжди.

"Крейсер УРО Chancellorsville раптово змінив напрямок руху і перетнув курс БПК "Адмірал Виноградов" в 50 м від корабля. З метою запобігання зіткнення екіпаж БПК "Адмірал Виноградов" був змушений здійснити екстрене маневрування. Командира американського корабля заявлено протест і вказано на недопустимисть подібних дій" , - заявили в прес-службі Тихоокеанського флоту РФ.

Нагадаємо, Зеленському підказали, що робити з Донбасом і Кримом.

Раніше Знай.uа повідомляв, сенатор США розхвалив Зеленського після зустрічі.

Також Знай.uа писав, українські воїни завдали потужного удару окупантам.