Про дурнуваті штани Путіна на своїй сторінці в Facebook повідомив політолог Олексій Голобуцький. Він підмітив, як президент Росії стоїть у надто довгих брюках і піджаку майже по коліна. Користувачі моментально підхопили хвилю позитиву і почали коментувати курйозну ситуацію.

"Путін сьогодні в Петербурзькому університеті вручав Сі Цзинпиню почесний диплом доктора політології. У Путіна, як завжди, штани, позичені у Лаврова, напевно, гармошкою маскують підпори", - сказано у повідомленні політолога.

"А я йду така вся… за Пикадили", "Ліліпут якщо коротше", "Китайський дракон тільки дивиться і посміхається", - коментують користувачі в мережі.

Також нещодавно Путін, у якого є комплекс через невисокий зріст, підняв на сміх інтернет-користувачів туфлями на величезному каблуці.

Він надів їх для участі в офіційному заході. В тому числі, тепер причиною для насмішок став не тільки каблук, але також і поведінка російського глави, який, швидше за все, вирішив випробувати туфлі на гнучкість. Момент "випробувань" потрапив на відео, яке підписане "демонстрація пынеходов".

"Як його корчить", - так прокоментував рухи президента-агресора користувач Twitter Калінін Олександр. "Мал золотник, да дорого обходиться країні", - з сумом констатує Людмила Єфімова.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, Українці назвали головних фаворитів на парламент

Як раніше повідомляв "Знай.ua", газові махінації Бойка показали Зеленському, українці в люті

Також "Знай.ua" писав про те, що Гройсман скликає екстрену нараду: причина руйнує всю Україну.