Меган Маркл насолоджується радощами материнства, а принц Гаррі міняє підгузки. Стало відомо, як королівська пара розподілила обов'язки по догляду за дитиною.

Меган Маркл і принц Гаррі, які 6 травня стали щасливими батьками малюка Арчі, проводять свої дні у своєму новому будинку - Фрогмор-хаузі. Друзі герцогів Сассекських розповіли, як пара розділила батьківські обов'язки. Про це пишуть західні таблоїди.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами інсайдерів, 37-річна Меган Маркл з головою пішла в радощі материнства. Вона зосереджена на грудному вигодовуванні маленького Арчі. А її 34-річний чоловік допомагає Меган тим, що сам змінює дитині підгузки.

В обов'язки принца також входить зустріч гостей, які деколи заходять відвідувати пару. Зокрема, принц Гаррі готує чай для відвідувачів Фрогмор-хауза.

Відомо, що затишне сімейне гніздечко герцогів Сассекських вже відвідали найближчі родичі, включно з дідусем Арчі - принцем Чарльзом і його дружиною Каміллаю, а також Кейт Міддлтон разом з принцом Вільямом. Кім родичів, королівську пару відвідують і найближчі друзі.
Меган і Гаррі все ще не знайшли ідеальну няню, тому дещо втомлюються від безсонних ночей. І хоча принц Гаррі і страждає від недосипання і втоми, він намагається кожну вільну хвилину присвячувати маленькому синові.

Наразі герцоги Сассекські багато часу проводять в тривалих прогулянках з маленьким Арчі біля будинку, насолоджуючись красивими краєвидами. Меган Маркл планує пробути в декретній відпустці до осені, за винятком, хіба що, рідкісних появ на публіці в особливо важливих випадках.

Нагадаємо, принц Гаррі віддячив Меган Макл за сина.