Сполучені Штати хочуть збільшити кількість своїх військових у Польщі за рахунок перекидання сил з Німеччини. Про це заявив президент США Дональд Трамп перед переговорами з польським лідером Анджеєм Дудою в Овальному кабінеті Білого дому.

"Йдеться про двох тисяч військовослужбовців, але вони будуть перекинуті з Німеччини чи з інших місць", — повідомив Трамп.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Не буде відправлено ніяких додаткових військ в Європу, ми перекинемо їх з іншого місця. Як ви знаєте, у нас 52 тисячі військовослужбовців в Німеччині", — пояснив американський президент.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що в причорноморських країнах Східної Європи проходитимуть масштабні навчання НАТО.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кучма за підсумками засідання в Мінську заявив, що обговорювався механізм впровадження "режиму тиші" на Донбасі, який передбачає заборону стріляти у відповідь.

Також портал Знай.uа писав, що військовослужбовцям ЗСУ перерахують пільгову вислугу років за участь в ООС за новою формулою.