Одразу після пологів Меган Марк у ЗМІ поповзли чутки про те, що герцогиня Сассекська хоче разом з принцем Гаррі та первістком Арчі оселитись у США та назавжди покинути Британія, щоб ніколи не бути в тіні Кейт Міддлтон. Тепер стало відомо, що і у Кейт є причина заздрити своїй родичці.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це пише видання US Magazine .

Усі зають Кейт Міддлтон як завжди упевнену в собі жінку, з вишукам смаком та чудовими манерами. Вона завжди усміхнена та відкрита публіці. Вона вміло, з легкістю і грацією поєднує материнство, подружжя та громадські обов'язки на очах у всього світу. Однак, на насправді це дається їй не так вже просто.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

"Кейт все ще знаходить ці грандіозні публічні події переважними. Вона завжди була сором'язливою за своєю природою. За правді кажучи, вона заздрить тій легкості, з якою її невістка Меган тримається перед натовпом", - повідомляє видання.

Щодо Меган Маркл, зірки телесеріалу "Форс-мажори", виступи на публіці і спілкування з незнайомими людьми не є проблемою, навпаки, колишня американська акторка просто купається в увазі, як з боку преси, так і шанувальників та всіляко наагається привернути до себе увагу.

Меган свідомо обрала собі кар'єру публічної персони. У на час, як Кейт потрапила під приціл фотокамер лише завдяки її знайомству з принцом.

Правляча королева Єлизавета II, як повідомлялося раніше, взяла Кейт Міддлтон під своє "крило" і допомагає дружині свого старшого онука підготуватися до ролі королеви-консорт. Кейт поступово опановує нову роль. Так що, коли прийде час, зміни в житті не стануть для неї шоком.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон здивувала надто "селянським" образом.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл тікає з Британії разом з принцом Гаррі.

Також Знай. ua писав, що колишня інтрижка принца Вільяма знову дала про себе знати.