Вийшовши заміж за принца Вільяма, Кейт Міддлтон перебуває під пильною увагою таблоїдів і громадськості. Попри те, що Кейт нібито цілком вільно почувається членом королівської сім'ї, вміло поєднуючи материнство, шлюб і громадські обов'язки на очах у всього світу, насправді це дається їй не так вже й легко. Герцогині потрібно стежити навіть за своїми найменшими жестами, не кажучи вже про вбрання.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Однак, нещодавно Кейт порушила правила королівської родини. Герцогиня відвідала благодійну гала-вечерю, яку організував фонд Action on Addiction в одному з лондонських ресторанів. Кейт Міддлтон є патроном цієї організації.

Кейт поспілкувалася на кухні з підлеглими фонду

Фонд пропонує їм можливості повернутися до нормального способу життя — у тому числі і навчаючи нових професій. Так, страви для вечері професійним кухарям допомагали готувати їх стажисти — пройшли курс лікування наркомани та алкоголіки.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вона вибрала облягає світлу сукню в смужку з відкритими плечима від Barbara Casasola. Образ доповнили сріблясті туфлі-човники з гострими носиками від бренду Jimmy Choo і клатч Wilbur & Gussie. Сукня довжини міді підкреслила чудову фігуру Кейт.

Однак, за правилами етикету королівської сім’ї, жінки не можуть виходити у світ у настільки відкритому одязі. Королева може і не пробачити таку помилку в вечірньому туалеті.

Нагадаємо, Малюк Міддлтон став головною зіркою виходу королівської родини: зачарував усіх.
Також Знай.ua писав, Кейт Міддлтон заздрить Меган Маркл: королева взяла герцогиню під своє крило.